Ga naar inhoud
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 reep witte smeltchocolade à 200 gr
- 1 pakje kokos-citroenkoekjes van Billy’s Farm
- 6 el Griekse yoghurt
- 5 tl lemon curd
- 1 grote of 2 kleine passievruchten
Bereiding
- Smelt driekwart van de chocolade au bain-marie.
- Verpulver de koekjes tot kruimels. Verdeel de helft over 4 glazen.
- Schep de gesmolten chocolade over het koekkruim.
- Roer de yoghurt los. Roer hier voorzichtig de lemon curd doorheen; voorzichtig zodat je een marmereffect krijgt in plaats van dat de curd volledig opgaat in de yoghurt.
- Verdeel de yoghurt-lemon curd over de 4 glaasjes.
- Verdeel de rest van het koekkruim over de yoghurt.
- Snij het restant van de witte chocolade fijn en verdeel over de koekkruim.
- Snij de passievrucht doormidden en verdeel de inhoud over de glaasjes.