Aardappelsalade

Ingrediënten voor bijgerecht voor 3 á 4 personen

  • 500 gr aardappels
  • 8 radijsjes
  • 3 bosuitjes
  • 1 citroen
  • 1 kuipje cottage cheese à 200 gr
  • 1 tl dille
  • Scheutje extra vergine olijfolie
  • Versgemalen peper & zout naar smaak

Bereiding

  • Boen de aardappels schoon en snij in stukjes. Kook in ruim kokend water in 15 à 20 minuten beetgaar. Laat de aardappels afkoelen.
  • Snij de radijsjes en bosuitjes in plakjes.
  • Maak nu de dressing. Rasp de schil van de citroen. Snij de citroen door de helft en knijp het sap eruit. Meng hier de cottage cheese, dille, olijfolie, peper en zout door.
  • Meng nu de aardappels, radijsjes, bosuitjes en de dressing door elkaar.

Eet smakelijk!