Pinsa belegd met courgette & rauwe ham

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 courgette
  • 1 pak pinsa’s á 2 stuks
  • 4 tl pesto
  • 1 pakje mozzarella
  • 6 plakjes rauwe ham
  • 1 klein handje pijnboompitten
  • 1 scheutje olijfolie

Bereiding

  • Snij de courgette in de lengte in dunne linten. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de courgettes hierin goudbruin.
  • Verwarm de oven voor op 200 C°.
  • Haal de pinsa’s uit de verpakking en verdeel de pesto erover. Snij de mozzarella in plakjes en verdeel over de pinsa’s.
  • Verdeel de courgettelinten en de rauwe ham over de pinsa’s en maak af met de pijnboompitten. Besprenkel de pinsa’s met een beetje olijfolie.
  • Zet in de oven en bak in 8 á 10 minuten gaar.

Eet smakelijk!