Pinsa belegd met gegrilde paprika en artisjokharten

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 pak pinsa’s á 2 stuks
  • 3 el pesto tradizionale of rosso
  • 1 pakje mozzarella
  • 1 potje gegrilde paprika
  • 1/2 pot artisjokharten
  • 1 kleine rode ui
  • 10 à 15 cherry tomaatjes
  • 1 klein handje pijnboompitten
  • 1 scheutje olijfolie

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 C°.
  • Haal de pinsa’s uit de verpakking en verdeel de pesto erover. Snij de mozzarella in plakjes en verdeel over de pinsa’s.
  • Verwijder de schil van de ui en snij in ringen. Snij de gegrilde paprika en artisjokharten grof. Halveer de tomaatjes. Verdeel groente over de pinsa’s. Maak af met de pijnboompitten en besprenkel met een beetje olijfolie.
  • Zet in de oven en bak in 8 á 10 minuten gaar.