Pinsa belegd met tomatensaus, paprika & zongedroogde tomaten

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1/2 rode paprika
  • 1 pak pinsa’s á 2 stuks
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1/2 potje gedroogde tomaat in olie
  • 1 pakje mozzarella
  • 6 plakjes rauwe ham
  • 1 klein handje pijnboompitten
  • 1 scheutje olijfolie

Bereiding

  • Snij de paprika in de lengte in dunne reepjes. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de paprika hierin goudbruin.
  • Verwarm de oven voor op 200 C°.
  • Haal de pinsa’s uit de verpakking en verdeel de tomatenpuree erover. Snij de mozzarella in plakjes en verdeel over de pinsa’s.
  • Verdeel de paprika, gedroogde tomaat en de rauwe ham over de pinsa’s en maak af met de pijnboompitten. Besprenkel de pinsa’s met een beetje olijfolie.
  • Zet in de oven en bak in 8 á 10 minuten gaar.

Eet smakelijk!