Ingrediënten voor 2 personen
- 1/2 rode paprika
- 1 pak pinsa’s á 2 stuks
- 1 blikje tomatenpuree
- 1/2 potje gedroogde tomaat in olie
- 1 pakje mozzarella
- 6 plakjes rauwe ham
- 1 klein handje pijnboompitten
- 1 scheutje olijfolie
Bereiding
- Snij de paprika in de lengte in dunne reepjes. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de paprika hierin goudbruin.
- Verwarm de oven voor op 200 C°.
- Haal de pinsa’s uit de verpakking en verdeel de tomatenpuree erover. Snij de mozzarella in plakjes en verdeel over de pinsa’s.
- Verdeel de paprika, gedroogde tomaat en de rauwe ham over de pinsa’s en maak af met de pijnboompitten. Besprenkel de pinsa’s met een beetje olijfolie.
- Zet in de oven en bak in 8 á 10 minuten gaar.
Eet smakelijk!