Ingrediënten voor 1 taart met 24 cm diameter
- 1 pak Bauckhof Cheesecake mix
- 125 gr boter
- 750 gr kwark
- 4 eieren
- rasp van 1 citroen
- citroensap van 1/2 citroen
- 1 potje Mariënwaerdt lemon curd à 270 gr
- 1 handje blauwe bessen
- wat verse munt en eetbare bloemen ter garnering

Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Smelt de boter en meng met de bodemmix. Laat het geheel kort staan. Doe het mengsel in een springvorm. Druk met een natte eetlepel goed vast op de bodem en zorg voor een omranding van circa 2 centimeter hoog.
- Doe het beslagmix met de kwark, eieren en citroenrasp en -sap in een kom. Roer met een garde kort door. Verdeel gelijkmatig over de bodem.
- Bak in 50 à 60 minuten gaar; de taart is klaar wanneer het midden goed omhoog is gekomen en het een goudgele kleur heeft.
- Haal uit de oven en laat afkoelen. Verdeel de lemon curd over de taart en versier met blauwe bessen, munt en eetbare bloemen.
Eet smakelijk!