Wortel-koolrabi salade

Ingrediënten voor 4 tot 6 personen

  • 3 wortels
  • 1 koolrabi
  • 1 knapperige appel
  • 1 bosje radijsjes
  • 1 handje rozijnen
  • 1 handje cashewnoten
  • scheutje witte wijnazijn
  • scheutje extra vierge olijfolie
  • 1 el honing
  • versgemalen peper en zout
  • 1 handje rucola

Bereiding

  • Schil de wortels en rasp het fijn.
  • Schil de koolrabi en snij fijn.
  • Snij de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snij in stukjes.
  • Verwijder het blad van de radijsjes en snij de radijsjes in flinterdunne plakjes.
  • Meng alle ingrediënten behalve de rucola door elkaar en breng op smaak met versgemalen zout en peper. Maak af met de rucola.

Eet smakelijk!