Yoghurt-lemon curd met witte chocolade en koekkruim

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 reep witte smeltchocolade à 200 gr
  • 1 pakje kokos-citroenkoekjes van Billy’s Farm
  • 6 el Griekse yoghurt
  • 5 tl lemon curd
  • 1 grote of 2 kleine passievruchten

Bereiding

  • Smelt driekwart van de chocolade au bain-marie.
  • Verpulver de koekjes tot kruimels. Verdeel de helft over 4 glazen.
  • Schep de gesmolten chocolade over het koekkruim.
  • Roer de yoghurt los. Roer hier voorzichtig de lemon curd doorheen; voorzichtig zodat je een marmereffect krijgt in plaats van dat de curd volledig opgaat in de yoghurt.
  • Verdeel de yoghurt-lemon curd over de 4 glaasjes.
  • Verdeel de rest van het koekkruim over de yoghurt.
  • Snij het restant van de witte chocolade fijn en verdeel over de koekkruim.
  • Snij de passievrucht doormidden en verdeel de inhoud over de glaasjes.